Velkommen til Nordøstsjællands rideklub

Rid flere gange om ugen
 
Ønsker du at ride flere gange om ugen eller eventuelt starte til springning, så skal du skrive til undervisningsmailen og forhøre dig om plads på holdene.

Vi har grundridnigs-hold med dressur-undervisning mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag - og derudover er der springning om onsdagen. Se oversigt over rideholdene her.

Passer tidspunktet hvor du går til ridning ikke længere? Så kontakt vores undervisningsansvarlige på undervisningsmailen. Hun vil rigtig gerne forsøge at finde en løsning.

Det er en god idé at høre din underviser, hvilket niveau du er på, så vores undervisningsansvarlige lettere kan finde et hold, der passer dig.

Seneste nyheder

Om Nør.

Nygård Ridecenter, der er ejet af Helsingør Kommune, lægger faciliteter til den kommunale rideskole, der drives af Nordøstsjællands Rideklub (NØR). Ridecentret har tillige opstaldning for private pensionærer. Du finder os i Nygård i udkanten af Helsingør. Rideklubben NØR har haft adresse på Nygård Ridecenter siden 1. juli 1977, men selve klubben blev oprettet den 19. juni 1960.

Læs mere om vores historie