Til de nye på NØR 
 
Kom i god tid
Mød altid op ½ time inden du skal ride. Der skal være ro omkring dig og hesten, mens du (og evt. hjælper) klargører hesten. Din underviser er altid på NØR 30 minutter før din ridetime - enten er de i stalden eller i ridehuset, så spørg dem endelig om hjælp.
 
Påklædning
Du skal have ridehjelm på, når du omgås hestene og når du rider. Indtil du har besluttet dig for, om du vil fortsætte med at ride, kan du låne en ridehjelm af klubben. Dit fodtøj skal have en lille hæl, så foden ikke kan glide gennem stigbøjlen. Gummistøvler er udmærket til en start. Du kan ride i alle former for bukser, dog skal du sikre dig, at sidesømmene ikke er kraftige, da det vil være generende under ridningen.
 
Forsikring
Det er klubbens medlemmers egen pligt at være personligt ulykkesforsikret - se i øvrigt under "Sikkerhed".
 
Indmeldelse
Hvis du ikke har gået til ridning på NØR før, skal du meldes ind. Du får en indmeldelsesblanket enten via mail, når du får at vide hvornår du kan starte til ridning, eller af din underviser. Du kan sende blanketten til undervisning@nygaard-ridecenter.dk eller aflevere den i postkassen.
 
Betaling
Når du starter til ridning, bliver du medlem af Nordøstsjællands Rideklub. Dette koster et fast kontingent pr. år (Se også: Bliv medlem). Det sker automatisk, når du kommer på et rideskolehold. Derudover betaler du et depositum og selvfølgelig for selve ridningen. Du får faktura fra rideskolen via mail, så husk at kigge efter den. Der betales forud for din ridning, senest den 1. i måneden.
 
Ændringer i din ridning
Ønsker du at ride flere gange, springe eller dressur? Så læs mere her.
Ønsker du at stoppe til ridning, skal du sende en mail til undervisning@nygaard-ridecenter.dk. Husk du har en måneds opsigelse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på NØR.

Velkommen til Nordøstsjællands rideklub

Seneste nyheder

Om Nør.

Nygård Ridecenter, der er ejet af Helsingør Kommune, lægger faciliteter til den kommunale rideskole, der drives af Nordøstsjællands Rideklub (NØR). Ridecentret har tillige opstaldning for private pensionærer. Du finder os i Nygård i udkanten af Helsingør. Rideklubben NØR har haft adresse på Nygård Ridecenter siden 1. juli 1977, men selve klubben blev oprettet den 19. juni 1960.

Læs mere om vores historie