Velkommen til Nordøstsjællands rideklub

Træner
Nadine Widinberg Jensen
Beskrivelse
Mit navn er Nadine og jeg er ny underviser pa° NØR.
Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at starte og møde jer alle sammen!
Jeg har redet stort set hele mit liv, fra jeg var cirka 2 år gammel. Heste har derfor haft kæmpe stor betydning for min personlige og sociale udvikling.
Jeg glæder mig til at kunne bidrage med, at give kærligheden til hestene og ridningen videre, samt lære min viden fra mig, så ikke de mange år med hestene går heeelt til spilde.
Jeg har haft lagt et et liv bag mig med heste i min dagligdag og jeg glæder mig til at være en del af det igen - være en del af NØR!
Vi ses i stalden!
Kram Nadine
Se hele beskrivelsen
Regitze Ericsson
Beskrivelse
Jeg er 28 år gammel og er opvokset i en ridefamilie. Jeg har redet hele mit liv og vundet medaljer både ved DM og NM i springning. I min undervisning og ridning fokuserer jeg meget på den korrekte opstilling samt at komme i balance med sin hest.
 
Jeg underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.
Telefon: 22 39 25 60
Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. lektion à 30 min, hold på max 3 ryttere.
Se hele beskrivelsen
Sarah Høegh Petersen
Beskrivelse
Nogle ryttere har set mig før, da jeg tidligere har undervist både på hold og privat. Målet med min undervisning er at gøre ridning let, flot og sjovt for både heste og ryttere. Jeg har gennem mine 25 år som NØR-medlem fået masser erfaring med mange discipliner i ridesporten - det håber jeg, NØR-ryttere kan få glæde af. Vi ses på rideskolen! Hilsen Sarah P
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Signe Ungermann
Beskrivelse
Signe bor i Helsingør med sin mand og deres to drenge. Hun har redet hele sit liv og har arbejdet med mange typer af heste - i flere forskellige discipliner indenfor ridesporten. "Jeg rider hver dag, hovedsageligt dressur. Jeg har dog sprunget rigtig meget tidligere og nyder det stadig. Jeg fokuserer på smidighed og korrekt opstilling, på gensidig tillid og forståelse - og så er jeg naturligvis meget opsat på, at træningen skal være en fornøjelse for heste såvel som ryttere." 
Se hele beskrivelsen
Thea Lilholt
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Thilde Brink
Beskrivelse
 
Thilde, er 18 år og underviser på NØR hver tirsdag.
Hun har undervist på NØR i omkring 2 år nu og er super glad for det! Thilde har inden hun begyndte at undervise, selv redet siden hun var barn, hun har haft sine egne heste og ponyer, samt været en del af Mille Bisgaards daglige team. Derfor har hun en stor erfaring ift. Håndtering af mange forskellige heste. I hendes undervisning fokusere hun meget på, at det både skal være en fornøjelse for rytteren samt hesten at gå til ridning samt at man samtidig lære og udvikler sig både personligt og med sin ridning.
 
Thilde tilbyder privatundervisning efter aftale: 200kr pr. 30min
Tlf: 53710923
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Sorring Christensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Seneste nyheder

Om Nør.

Nygård Ridecenter, der er ejet af Helsingør Kommune, lægger faciliteter til den kommunale rideskole, der drives af Nordøstsjællands Rideklub (NØR). Ridecentret har tillige opstaldning for private pensionærer. Du finder os i Nygård i udkanten af Helsingør. Rideklubben NØR har haft adresse på Nygård Ridecenter siden 1. juli 1977, men selve klubben blev oprettet den 19. juni 1960.

Læs mere om vores historie