Træner
Klara Fuglsang
Regitze Ericsson
Beskrivelse
Jeg er 25 år gammel og er opvokset i en ridefamilie. Jeg har redet hele mit liv og vundet medaljer både ved DM og NM i springning. I min undervisning og ridning fokuserer jeg meget på den korrekte opstilling samt at komme i balance med sin hest.

Jeg underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.
Telefon: 22 39 25 60
Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. lektion à 30 min, hold på max 3 ryttere.
Sandra Sophia (FIE) Bjørkvin Vestergaard
Beskrivelse
Fie bor i Græsted sammen med sin mand og de har til sammen 5 børn. I fællesskab uddanner de dressurheste i en stald i Hillerød. Fie rider selv hver dag og starter dressurstævner i weekenderne. Fie har tidligere redet galopheste og springheste.
Hendes hovederhverv er at massere konkurrenceheste.

Fie siger:
Jeg glæder mig utroligt meget til mange hyggelige timer med alle eleverne på Nygård ridecenter

Jeg tilbyder privatundervisning:
Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. lektion à 30 minutter.
Sarah Høegh Petersen
Beskrivelse
Nogle ryttere har set mig før, da jeg tidligere har undervist både på hold og privat. Målet med min undervisning er at gøre ridning let, flot og sjovt for både heste og ryttere. Jeg har gennem mine 25 år som NØR-medlem fået masser erfaring med mange discipliner i ridesporten - det håber jeg, NØR-ryttere kan få glæde af. Vi ses på rideskolen! Hilsen Sarah P
Thilde Brink
Beskrivelse
Thilde er 16 år og springrytter. Hun har redet i snart 10 år.

Trods hendes unge alder har hun stor erfaring inden for rideverdenen!

Hun har sin egen hest, som hedder Lasse, ham rider hun stævner på næsten hver weekend. Til dagligt går hun i skole i Helsingør, derudover er hun en del af det daglige team hos Mille Bisgård og tidligere Regitze Ericsson. Hun har i den sammenhæng også været med inde over deres undervisning. Hendes arbejde der i stalden består blandt andet af at ride ungheste og hjælpe med at træne Milles top heste. I hendes undervisning fokusere hun på at rytteren skal synes det er sjovt at gå til ridning , og at man samtidig lærer.

Tilbyder privat undervisning 100kr for 30 min.
Instruktør
Elvira engel Madsen