Træner
Clara Olsson
Beskrivelse
Jeg er 20 år gammel og har redet siden jeg var 8 år. Jeg har altid lagt størst vægt på dressuren og jeg har startet til og med LB i dressur, samt deltaget i både Team Cup, TREC og Par de deux.

Jeg går meget op i at grundridningen kommer i orden og at få både hest og rytter til at slappe af under ridningen.

Det vigtigste for mig er, at ridning er sjovt og det skal det altid være. Jeg bruger også meget tid på træning fra jorden, da det, ifølge mig, er grundlaget for en god og velopdragen hest.

Clara tilbyder privatundervisning.

Telefon: 27 50 39 98
Pris ved privatundervisning: 100 kr. pr. lektion à 30 min
Millie jahmiilla Dennoires
Beskrivelse
Millie Jahmiilla Dennoires, kaldet Jahmiilla til hverdag, har redet hele livet og konkurreret på M-niveau i springning. På nuværende tidspunkt har hun 3 heste.

Jahmiilla har erfaring med undervisning på rideskoler i både Danmark og Sverige. Hendes undervisning bærer præg af en stor teoretisk viden og langvarig praktisk erfaring, hvor alt ridning er på hestens præmisser.

Jahmiilla underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.

Telefon: 60 64 02 21
Pris ved privatundervisning: 200 kr. pr. lektion à 30 min.
Regitze Ericsson
Beskrivelse
Jeg er 25 år gammel og er opvokset i en ridefamilie. Jeg har redet hele mit liv og vundet medaljer både ved DM og NM i springning. I min undervisning og ridning fokuserer jeg meget på den korrekte opstilling samt at komme i balance med sin hest.

Jeg underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.
Telefon: 22 39 25 60
Pris ved privatundervisning: 200 kr. pr. lektion à 30 min, hold på max 3 ryttere.
Sanne Jørgensen
Beskrivelse

Jeg er 20 år og har redet siden jeg var 10. Mine års erfaring indenfor rideverdenen har jeg fra Nør. Jeg har redet forskellige typer heste, både race -, kropsbygning – og temperamentsmæssigt, eksempelvis: Bryggerhest, fuldblods, spring -og dressurheste. Jeg har sprunget siden jeg var 13, men fokuserer nu på dressur.

Indenfor stævnestart har jeg god erfaring i forhold til planlægning af tid og speciel opvarmning i forhold til program, i det jeg både har redet Team Cup, Pas de Deux og Trec samt dressur og spring. Det højeste niveau jeg har redet indenfor dressur er LA, og mit højeste spring er 115cm.
Det vigtigste for mig er at undervisningen bliver tilrettelagt rytterens ønsker, mål og behov samt ud fra korrekt etisk ridning.

Pris pr. 30min – 100kr.
Thilde Brink
Beskrivelse
Thilde er 16 år og springrytter. Hun har redet i snart 10 år.

Trods hendes unge alder har hun stor erfaring inden for rideverdenen!

Hun har sin egen hest, som hedder Lasse, ham rider hun stævner på næsten hver weekend. Til dagligt går hun i skole i Helsingør, derudover er hun en del af det daglige team hos Mille Bisgård og tidligere Regitze Ericsson. Hun har i den sammenhæng også været med inde over deres undervisning. Hendes arbejde der i stalden består blandt andet af at ride ungheste og hjælpe med at træne Milles top heste. I hendes undervisning fokusere hun på at rytteren skal synes det er sjovt at gå til ridning , og at man samtidig lærer.

Tilbyder privat undervisning 100kr for 30 min.
Victoria Amalie Nørskov
Beskrivelse
Victoria er 17 år og har redet i ca. 12 år. Hun har haft egen pony i 7 år og skal over til hest. Hun har hovedsageligt redet dressur (LA-PRI niveau), og startet utallige stævner! De seneste år har hun også sprunget en del, som hun også har interesse for.

Victoria har i ca. 1 1/2 år været hjælpeunderviser på NØR, men grundet efterskole måtte hun holde pause med undervisningen sidste år. Men nu er hun klar til at vende tilbage som underviser, som hun ser meget frem til! Victoria fokuserer meget på samarbejdet mellem hest og rytter, og vil gøre sit bedste for at hjælpe hver rytter individuelt, til at blive dygtigere på en måde, der fungerer for dem.

Victoria underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.

Telefon: 53 70 10 18
Pris ved privatundervisning: 90 kr. pr. lektion à 30 min.
Winni Juhl
Beskrivelse
Winni har redet siden hun var lille. Hun har 4 heste/ponyer med sine døtre.
Winni er uddannet DRF certificeret Handicaprideinstruktør 1 og 2 og underviser.
I Winnis undervisning prioriteres grundridning, forståelse og tillid, så rytteren kan arbejde sig op ad trinene i ridningen.
Winni tilbyder privatundervisning.
Telefon: 27 12 43 04