Træner
Klara Fuglsang
Line Jørgensen
Beskrivelse
Line er 23 år og har altid elsket heste. Som lille var hun springrytter og har sprunget op til 1m, men nu er det dressuren, som interesserer hende. Line rider på LB niveau og stræber efter at lære mere og blive endnu bedre.
Lines holdning er, at hesten skal være rytterens ven og ikke være en rekvisit, så begge parter nyder at gå til ridning.
Line siger:
Jeg glæder mig til at undervise jer og lære jer bedre at kende.

Jeg tilbyder privatundervisning.
Pris ved privatundervisning: 100 kr. pr. lektion à 30 minutter.
Malou Lavrentiew
Millie jahmiilla Dennoires
Beskrivelse
Jahmiilla er en kompetent underviser i både spring, dressur og hunters. Hun er som en af de eneste i Danmark, også uddannet i det amerikanske ridesystem. Hun har redet hele livet og er selv aktiv rytter på internationalt niveau. Har stor teoretisk viden og masser af praktisk erfaring med udvikling af ryttere og heste.

Nøgleord i hendes undervisning er korrekt grundridning, tryghed, sikkerhed, balance hos hest og rytter samt rideglæde og at samarbejdet mellem hest og rytter er i top.

Jahmiilla underviser forskellige rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.

Telefon: 60 64 02 21
Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. lektion à 30 min.
Regitze Ericsson
Beskrivelse
Jeg er 25 år gammel og er opvokset i en ridefamilie. Jeg har redet hele mit liv og vundet medaljer både ved DM og NM i springning. I min undervisning og ridning fokuserer jeg meget på den korrekte opstilling samt at komme i balance med sin hest.

Jeg underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.
Telefon: 22 39 25 60
Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. lektion à 30 min, hold på max 3 ryttere.
Sandra Sophia (FIE) Bjørkvin Vestergaard
Beskrivelse
Fie bor i Græsted sammen med sin mand og de har til sammen 5 børn. I fællesskab uddanner de dressurheste i en stald i Hillerød. Fie rider selv hver dag og starter dressurstævner i weekenderne. Fie har tidligere redet galopheste og springheste.
Hendes hovederhverv er at massere konkurrenceheste.

Fie siger:
Jeg glæder mig utroligt meget til mange hyggelige timer med alle eleverne på Nygård ridecenter

Jeg tilbyder privatundervisning:
Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. lektion à 30 minutter.
Sanne Jørgensen
Beskrivelse

Jeg er 20 år og har redet siden jeg var 10. Mine års erfaring indenfor rideverdenen har jeg fra Nør. Jeg har redet forskellige typer heste, både race -, kropsbygning – og temperamentsmæssigt, eksempelvis: Bryggerhest, fuldblods, spring -og dressurheste. Jeg har sprunget siden jeg var 13, men fokuserer nu på dressur.

Indenfor stævnestart har jeg god erfaring i forhold til planlægning af tid og speciel opvarmning i forhold til program, i det jeg både har redet Team Cup, Pas de Deux og Trec samt dressur og spring. Det højeste niveau jeg har redet indenfor dressur er LA, og mit højeste spring er 115cm.
Det vigtigste for mig er at undervisningen bliver tilrettelagt rytterens ønsker, mål og behov samt ud fra korrekt etisk ridning.

Pris pr. 30min – 100kr.
Sarah Høegh Petersen
Beskrivelse
Nogle ryttere har set mig før, da jeg tidligere har undervist både på hold og privat. Målet med min undervisning er at gøre ridning let, flot og sjovt for både heste og ryttere. Jeg har gennem mine 25 år som NØR-medlem fået masser erfaring med mange discipliner i ridesporten - det håber jeg, NØR-ryttere kan få glæde af. Vi ses på rideskolen! Hilsen Sarah P
Thilde Brink
Beskrivelse
Thilde er 16 år og springrytter. Hun har redet i snart 10 år.

Trods hendes unge alder har hun stor erfaring inden for rideverdenen!

Hun har sin egen hest, som hedder Lasse, ham rider hun stævner på næsten hver weekend. Til dagligt går hun i skole i Helsingør, derudover er hun en del af det daglige team hos Mille Bisgård og tidligere Regitze Ericsson. Hun har i den sammenhæng også været med inde over deres undervisning. Hendes arbejde der i stalden består blandt andet af at ride ungheste og hjælpe med at træne Milles top heste. I hendes undervisning fokusere hun på at rytteren skal synes det er sjovt at gå til ridning , og at man samtidig lærer.

Tilbyder privat undervisning 100kr for 30 min.
Instruktør
Klara Fuglsang