Træner
Anna Brit Holm Andersen
Beskrivelse

Jeg hedder Brit og er ny underviser på NØR.
Jeg har redet siden jeg var 13 år og har blandt andet været på efterskole med heste, redet i dressurstald som rytter og har i dag mig egen hest og ejet ridested.

For mig er kendskabet til hestene en ligeså vigtig del som selve ridningen, så jeg håber at kunne give alle ridepiger og drenge et godt fundament for at kunne håndtere hestene i alle situationer. Det primære fokus i ridningen vil også derfor være grundridning, god opstilling og forståelse for hvorfor vi gør som vi gør.

Jeg elsker at undervise og glæder mig helt vildt til at se udviklingen hos den enkelte elev. Vi ses på NØR
Nadine Widinberg Jensen
Beskrivelse
Mit navn er Nadine og jeg er ny underviser pa° NØR.
Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at starte og møde jer alle sammen!
Jeg har redet stort set hele mit liv, fra jeg var cirka 2 år gammel. Heste har derfor haft kæmpe stor betydning for min personlige og sociale udvikling.
Jeg glæder mig til at kunne bidrage med, at give kærligheden til hestene og ridningen videre, samt lære min viden fra mig, så ikke de mange år med hestene går heeelt til spilde.
Jeg har haft lagt et et liv bag mig med heste i min dagligdag og jeg glæder mig til at være en del af det igen - være en del af NØR!
Vi ses i stalden!
Kram Nadine
Regitze Ericsson
Beskrivelse
Jeg er 25 år gammel og er opvokset i en ridefamilie. Jeg har redet hele mit liv og vundet medaljer både ved DM og NM i springning. I min undervisning og ridning fokuserer jeg meget på den korrekte opstilling samt at komme i balance med sin hest.

Jeg underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.
Telefon: 22 39 25 60
Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. lektion à 30 min, hold på max 3 ryttere.
Sarah Høegh Petersen
Beskrivelse
Nogle ryttere har set mig før, da jeg tidligere har undervist både på hold og privat. Målet med min undervisning er at gøre ridning let, flot og sjovt for både heste og ryttere. Jeg har gennem mine 25 år som NØR-medlem fået masser erfaring med mange discipliner i ridesporten - det håber jeg, NØR-ryttere kan få glæde af. Vi ses på rideskolen! Hilsen Sarah P
Signe Ungermann
Beskrivelse
Signe bor i Helsingør med sin mand og deres to drenge. Hun har redet hele sit liv og har arbejdet med mange typer af heste - i flere forskellige discipliner indenfor ridesporten. "Jeg rider hver dag, hovedsageligt dressur. Jeg har dog sprunget rigtig meget tidligere og nyder det stadig. Jeg fokuserer på smidighed og korrekt opstilling, på gensidig tillid og forståelse - og så er jeg naturligvis meget opsat på, at træningen skal være en fornøjelse for heste såvel som ryttere."
Thilde Brink
Beskrivelse

Thilde, er 18 år og underviser på NØR hver tirsdag.
Hun har undervist på NØR i omkring 2 år nu og er super glad for det! Thilde har inden hun begyndte at undervise, selv redet siden hun var barn, hun har haft sine egne heste og ponyer, samt været en del af Mille Bisgaards daglige team. Derfor har hun en stor erfaring ift. Håndtering af mange forskellige heste. I hendes undervisning fokusere hun meget på, at det både skal være en fornøjelse for rytteren samt hesten at gå til ridning samt at man samtidig lære og udvikler sig både personligt og med sin ridning.

Thilde tilbyder privatundervisning efter aftale: 200kr pr. 30min