Træner
Clara Olsson
Beskrivelse
Jeg er 20 år gammel og har redet siden jeg var 8 år. Jeg har altid lagt størst vægt på dressuren og jeg har startet til og med LB i dressur, samt deltaget i både Team Cup, TREC og Par de deux.

Jeg går meget op i at grundridningen kommer i orden og at få både hest og rytter til at slappe af under ridningen.

Det vigtigste for mig er, at ridning er sjovt og det skal det altid være. Jeg bruger også meget tid på træning fra jorden, da det, ifølge mig, er grundlaget for en god og velopdragen hest.

Clara tilbyder privatundervisning.

Telefon: 27 50 39 98
Pris ved privatundervisning: 100 kr. pr. lektion à 30 min
Jacqueline Adamsen
Beskrivelse

Jacqueline er 29 år og aktiv stævnerytter.
Hun driver til daglig sin egen dressurstald i Gilleleje, hvor hendes fokus er ponyryttere og deres ponyer.

Jacqueline siger om sig selv:
Jeg er ambitiøs, pædagogisk og positiv i min undervisning.
Jeg ligger stor vægt på, at udviklingen foregår i ekvipagens tempo og det er vigtigt for mig, at rytteren forstår hvad jeg siger og meningen med det, så derfor er der også stor fokus på forklaring.
Vi skal have glade, positive og veluddannede ryttere på NØR og det vil jeg gerne bidrage med.
Jeg underviser ponyryttere på alle niveauer og hesteryttere op til Middelsvær.

Hun tilbyder også privatundervisning til 200kr
Vis hold
Millie jahmiilla Dennoires
Beskrivelse
Jahmiilla er en kompetent underviser i både spring, dressur og hunters. Hun er som en af de eneste i Danmark, også uddannet i det amerikanske ridesystem. Hun har redet hele livet og er selv aktiv rytter på internationalt niveau. Har stor teoretisk viden og masser af praktisk erfaring med udvikling af ryttere og heste.

Nøgleord i hendes undervisning er korrekt grundridning, tryghed, sikkerhed, balance hos hest og rytter samt rideglæde og at samarbejdet mellem hest og rytter er i top.

Jahmiilla underviser forskellige rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.

Telefon: 60 64 02 21
Pris ved privatundervisning: 200 kr. pr. lektion à 30 min.
Regitze Ericsson
Beskrivelse
Jeg er 25 år gammel og er opvokset i en ridefamilie. Jeg har redet hele mit liv og vundet medaljer både ved DM og NM i springning. I min undervisning og ridning fokuserer jeg meget på den korrekte opstilling samt at komme i balance med sin hest.

Jeg underviser rideskolehold og tilbyder også privatundervisning.
Telefon: 22 39 25 60
Pris ved privatundervisning: 200 kr. pr. lektion à 30 min, hold på max 3 ryttere.
Sanne Jørgensen
Beskrivelse

Jeg er 20 år og har redet siden jeg var 10. Mine års erfaring indenfor rideverdenen har jeg fra Nør. Jeg har redet forskellige typer heste, både race -, kropsbygning – og temperamentsmæssigt, eksempelvis: Bryggerhest, fuldblods, spring -og dressurheste. Jeg har sprunget siden jeg var 13, men fokuserer nu på dressur.

Indenfor stævnestart har jeg god erfaring i forhold til planlægning af tid og speciel opvarmning i forhold til program, i det jeg både har redet Team Cup, Pas de Deux og Trec samt dressur og spring. Det højeste niveau jeg har redet indenfor dressur er LA, og mit højeste spring er 115cm.
Det vigtigste for mig er at undervisningen bliver tilrettelagt rytterens ønsker, mål og behov samt ud fra korrekt etisk ridning.

Pris pr. 30min – 100kr.
Thilde Brink
Beskrivelse
Thilde er 16 år og springrytter. Hun har redet i snart 10 år.

Trods hendes unge alder har hun stor erfaring inden for rideverdenen!

Hun har sin egen hest, som hedder Lasse, ham rider hun stævner på næsten hver weekend. Til dagligt går hun i skole i Helsingør, derudover er hun en del af det daglige team hos Mille Bisgård og tidligere Regitze Ericsson. Hun har i den sammenhæng også været med inde over deres undervisning. Hendes arbejde der i stalden består blandt andet af at ride ungheste og hjælpe med at træne Milles top heste. I hendes undervisning fokusere hun på at rytteren skal synes det er sjovt at gå til ridning , og at man samtidig lærer.

Tilbyder privat undervisning 100kr for 30 min.