Info vedr. afhentning
Klub børne polo t-shirt (uden navn)
Blå NØR Polo t-shirt.
Efter betaling - send en mail til rideskole@nygaard-ridecenter.dk med telefonnummer og eventuelle spørgsmål.
Hvis i ønsker at prøve størrelserne kan i også sende mail til ovenstående adresse og aftale nærmere omkring hvornår det kan lade sig gøre.
Vælg variant
Klub børne polo t-shirt (MED navn)
Beskrivelse
Blå NØR Polo t-shirt MED navn.
Vælg variant
Klub børne cardigan (MED navn)
Beskrivelse
Blå NØR cardigan MED navn.
Vælg variant
Klub børne cardigan (uden navn)
Beskrivelse
Blå NØR cardigan uden navn.
Vælg variant
Klub børne softshell jakke (uden navn)
Beskrivelse
Blå NØR softshell jakke uden navn.
Vælg variant
Klub børne softshell jakke (MED navn)
Beskrivelse
Blå NØR softshell jakke MED navn.
Vælg variant
Klub voksen polo t-shirt (uden navn)
Beskrivelse

Blå NØR Polo t-shirt uden navn til voksne.

Vælg variant
Klub voksen polo t-shirt (MED navn)
Beskrivelse

Blå NØR voksen t-shirt MED navn.

Vælg variant
Klub voksen cardigan (uden navn)
Beskrivelse

Blå NØR Polo cardigan uden navn.

Vælg variant
Klub voksen cardigan (MED navn)
Beskrivelse

Blå NØR Polo cardigan MED navn.

Vælg variant
Klub voksen softshell jakke (uden navn)
Beskrivelse

Blå NØR voksen Softshell jakke uden navn.

Vælg variant
Klub voksen softshell jakke (MED navn)
Beskrivelse

Blå NØR voksen softshell jakke MED navn.

Depositium
Beskrivelse
Vælg det depositum, du skal betale i menuen nedenfor.
LEJE AF RIDESKOLEHESTE
Beskrivelse
Vælg i menu nedenfor om du ønsker leje af hest/pony til "Privatundervisning", "Stævne" eller "Ferier"

For at leje en rideskolehest til undervisning, skal du først skrive en mail til undervisning@nygaard-ridecenter.dk og forhøre om hvilke heste, der kan lejes og hvornår. Derefter betales for lejen her på Klubmodul. Beløbet bliver først trukket på dagen for leje og undervisning.

Stævnestart, E-klasse
Stævnestart, D-klasse
Partsridning månedsbasis
Beskrivelse
Dette produkt gælder for tilmelding til partsridning hvis man er privatrytter og ønsker at deltage i undervisningen sammen med parterne. Prisen for en måned er 200kr.
Ridehuskort for en dag
Beskrivelse
Brug af udendørsbaner/ridehus en enkelt gang. Betales pr. hest.
Partsridning enkelt
Beskrivelse
Dette produkt gælder tilmelding til partsridning for privatrytterne hvis de ønsker at deltage i undervisning sammen med parterne. Prisen pr gang er 150kr
Døgn opstaldning, Fuldpas
Ormetest
Beskrivelse
Gødningsprøvetagning til test af orm
Ormekur
Beskrivelse
Ormekur, købes ved positiv ormetest.
Træpiller
1 ekstra sæk træpiller til boksen
Prøvetime
Prøvetime på rideskolehold.
Fuldpas enkelte dage
Beskrivelse
Fuldpas af pony/hest enkelt dag
NØR''s venner
Beskrivelse
Her er et tilbud til forældre, bedsteforældre og venner af NØR og andre.
Bliv medlem af NØR''''s venner.
Du får et af vores flotte termokrus med i prisen.
Som medlem hjælper du Rikke Worsøe med at planlægge og afholde 2 arrangementer i 2020. Det kunne være rundboldkamp og grill hygge eller det kunne være NØR''''s fødselsdags fest, det kunne være loppemarked, høstfest, salg af klubtøj og lignende. Gode idéer er altid velkommen ligesom du :-).
Restance