Velkommen til Nordøstsjællands rideklub

Bliv medlem
 
Når du modtager undervisning på rideskolen og eller har din pony/hest opstaldet på Nygaard Ridecenter, skal du naturligvis være medlem af Nordøstsjællands Rideklub (NØR).

Alle andre som benytter stald- og ridefaciliteterne skal også være medlem af rideklubben. Det vil sige, at har du rideparter på din pony/hest, eller er I flere (familie og venner), som rider din pony/hest, skal de også være medlem af klubben.

For at blive medlem skal du oprette en profil (Klik) , samt købe et Kontingent (Klik) her på hjemmesiden. 

Hvis rytteren skal gå på et rideskolehold, sendes en mail til undervisning@nygaard-ridecenter.dk før tilmelding, og der skal efter aftale betales et depositum på 500 kr. (Klik her og vælg depositum 500 kr.) samt for tilmelding til ridehold/parter mm. (klik her)

 
Kontingent

Det koster i 2022 300,00 kr. om året for juniorer (under 18 år) og 400,00 kr. om året for voksne.

Der betales fuldt kontingent, hvis indmeldelse sker i januar, februar, marts, april, maj og Juni.

I juli, august, september, oktober, november og december betales ½ kontingent.

 

Seneste nyheder

Om Nør.

Nygård Ridecenter, der er ejet af Helsingør Kommune, lægger faciliteter til den kommunale rideskole, der drives af Nordøstsjællands Rideklub (NØR). Ridecentret har tillige opstaldning for private pensionærer. Du finder os i Nygård i udkanten af Helsingør. Rideklubben NØR har haft adresse på Nygård Ridecenter siden 1. juli 1977, men selve klubben blev oprettet den 19. juni 1960.

Læs mere om vores historie