Rideskolen

Der er undervisning for både begyndere, letøvede samt øvede ryttere i dressur og spring.

Året rundt afholdes masser af sjove aktiviteter og stævner.

Du er altid velkommen på NØR og få en snak om, hvad vi mere tilbyder. Hvis du kommer i hverdagene mellem kl. 16 og 20 eller lørdag mellem kl. 9 og 13, vil der være en underviser til at fortælle lidt. Der kan være lidt ventetid, da du skal fange underviseren mellem holdene.

Har du spørgsmål ang. ridning? Så skriv til undervisning@nygaard-ridecenter.dk