Privatundervisning Regitze 30 minutter
Aftal altid dato og tid med mig inden der bookes her på Klubmodul. Telefon: 22 39 25 60 Pris ved privatundervisning: 250 kr. pr. rytter pr. lektion à 30 min, (hold på max 3 ryttere).

Privatundervisning Nadine 30 minutter
Aftal altid dato og tid med mig inden der bookes her på Klubmodul. Telefon: 31 12 19 00 Pris ved privatundervisning: 200 kr. pr. rytter pr. lektion à 30 min. (hold på max 3 ryttere).

Privatundervisning Thilde 30 minutter
Aftal altid dato og tid med mig inden der bookes her på Klubmodul. Telefon: 53 71 09 23 Pris ved privatundervisning: 200 kr. pr. rytter pr. lektion á 30 min. (Hold på max 3 ryttere).

Privatundervisning af Christer Ericsson
undervisning af Christer Ericsson

Fødselsdag
Hold din fødselsdag på NØR - Nygaard Ridecenter. Lej rideskoleponyer evt. med trækker, 30 min ridning 75,- kr./barn. (Min 6 tilmeldte) + lej ryttercafeen i 4 timer for 300,- kr. Derudover kan tilvælges leje af hoppeborg til 300,- og popcorn maskine 30