Fødselsdag
Hold din fødselsdag på NØR. Lej rideskoleponyer med trækker, 30 min ridning 100,- kr./barn. Derudover kan tilvælges leje af hoppeborg og popcornmaskine

Privatundervisning Regitze 30 minutter
Aftal altid dato og tid med mig inden der bookes her på Klubmodul. Telefon: 22 39 25 60 Pris ved privatundervisning: 275 kr. pr. rytter pr. lektion à 30 min, (hold på max 3 ryttere).

Privatundervisning Signe 30 minutter
Aftal altid dato og tid med mig inden der bookes her på Klubmodul. Telefon: 26 18 84 26 Pris ved privatundervisning: 240 kr. pr. rytter pr. lektion à 30 min, (hold på max 3 ryttere).

Privatundervisning Ida 30 minutter
Aftal altid dato og tid med mig inden der bookes her på Klubmodul. Telefon: + 45 28 50 29 54 Pris ved privatundervisning: 170 kr. pr. rytter pr. lektion à 30 min,  (hold på max 3 ryttere).

Privatundervisning Theresa 30 minutter
Book privatundervisning hos Theresa - aftalen indgås med underviseren inden booking i Klubmodul

Privatundervisning Thea 30 minutter
Aftal altid dato og tid med mig inden der bookes her på Klubmodul. Telefon: + 45 20 25 52 80 Pris ved privatundervisning: 170 kr. pr. rytter pr. lektion à 30 min,  (hold på max 3 ryttere).

Privatundervisning af Christer Ericsson
undervisning af Christer Ericsson