Velkommen til Nordøstsjællands rideklub

Til de nye på NØR 
 
Kom i god tid
Mød altid op ½ time inden du skal ride. Der skal være ro omkring dig og hesten, mens du (og evt. hjælper) klargører hesten. Din underviser er altid på NØR 30 minutter før din ridetime - enten er de i stalden eller i ridehuset, så spørg dem endelig om hjælp.
 
Påklædning
Du skal have ridehjelm på, når du omgås hestene og når du rider. Den første måned kan du låne en ridehjelm af klubben. Dit fodtøj skal have en lille hæl, så foden ikke kan glide gennem stigbøjlen. Gummistøvler er udmærket til en start. Du kan ride i alle former for bukser, dog skal du sikre dig, at sidesømmene ikke er kraftige, da det vil være generende under ridningen.
 
Forsikring
Det er klubbens medlemmers egen pligt at være personligt ulykkesforsikret - se i øvrigt under "Sikkerhed".
 
Indmeldelse
Hvis du ikke har gået til ridning på NØR før, skal du meldes ind. Kontakt undervisning@nygaard-ridecenter.dk og find ud af hvornår du kan starte og hvordan du opretter en profil og betaler via hjemmesiden..
 
Betaling
Når du starter til ridning, bliver du medlem af Nordøstsjællands Rideklub. Dette koster et fast kontingent pr. år (Se også: Bliv medlem). Derudover betaler du et depositum og selvfølgelig for selve ridningen. Du opretter profil og betaler via Klubmodul/hjemmesiden. Første gang der tilmeldes skal være efter den 1. i måneden. Derefter bliver der trukket på det tilmeldte kreditkort den 1. i de efterfølgende måneder.
 
Ændringer i din ridning
Ønsker du at ride flere gange, springe eller dressur? Så læs mere her.
Ønsker du at stoppe til ridning, skal du sende en mail til undervisning@nygaard-ridecenter.dk. Husk du har en måneds opsigelse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på NØR.

Seneste nyheder

Om Nør.

Nygård Ridecenter, der er ejet af Helsingør Kommune, lægger faciliteter til den kommunale rideskole, der drives af Nordøstsjællands Rideklub (NØR). Ridecentret har tillige opstaldning for private pensionærer. Du finder os i Nygård i udkanten af Helsingør. Rideklubben NØR har haft adresse på Nygård Ridecenter siden 1. juli 1977, men selve klubben blev oprettet den 19. juni 1960.

Læs mere om vores historie