Privatundervisning

Privatundervisning er fortrinsvis et tilbud til pensionærer på ridecentret med egen pony/hest og ryttere udefra med egen pony/hest, hvis de har brug for mere end at ride på almindeligt rideskolehold.

OBS ryttere udefra SKAL være medlem af NØR for at kunne modtage undervisning på ridecentret.

En privatundervisningslektion varer ca. 30 min pr. ekvipage og kan tilpasses helt præcis efter niveau på ekvipagen. Det er op til underviser og rytter/-ere at aftale om undervisningen skal foregå som eneundervisning eller som hold.

Alle NØR’s faste undervisere har ret til at tilbyde privatundervisning og den enkelte underviser sætter selv sin pris for privatundervisning. Se en præsentation af de enkelte undervisere og deres priser her.

Det er også muligt at modtage privatundervisning af undervisere udefra. I så fald skal denne underviser blot betale et gebyr for at undervise på ridecentret på kr. 75,- pr. lektion, pr. rytter.

Al privatundervisning skal koordineres med den undervisningsansvarlige, således at dobbeltbookning af ridebaner eller ridehus undgås.

NØR’s faste undervisere vil altid have fortrinsret til privatundervisningstiderne, hvis de booker før eller samtidig med en ekstern underviser.

Betaling for privatundervisning SKAL ske via klubbens betalingssystem - dvs. ingen pengetransaktioner direkte mellem underviser og rytter.

Rideskoleryttere kan kun få privatundervisning efter særlig aftale med deres faste rideskoleunderviser og ved betaling af leje af hest. Dette vil fortrinsvis være en mulighed op til stævner, hvor rideskolerytteren kan have behov for at træne lidt ekstra.

Se prisen for leje af rideskolehest her.