Privatundervisning 
 
Privatundervisning er fortrinsvis et tilbud til pensionærer på ridecentret med egen pony/hest og ryttere udefra med egen pony/hest, hvis de har brug for mere end at ride på almindeligt rideskolehold.

OBS ryttere udefra SKAL være medlem af NØR for at kunne modtage undervisning på ridecentret.

En privatundervisningslektion varer ca. 30 min pr. ekvipage og kan tilpasses helt præcis efter niveau på ekvipagen. Det er op til underviser og rytter/-ere at aftale om undervisningen skal foregå som eneundervisning eller som hold.

Alle NØR’s faste undervisere har ret til at tilbyde privatundervisning og den enkelte underviser sætter selv sin pris for privatundervisning. Se en præsentation af de enkelte undervisere og deres priser her.

Al privatundervisning skal koordineres med den undervisningsansvarlige, således at dobbeltbookning af ridebaner eller ridehus undgås.

Betaling for privatundervisning SKAL ske via klubbens betalingssystem - dvs. ingen pengetransaktioner direkte mellem underviser og rytter.
 
Rideskoleryttere kan kun få privatundervisning efter særlig aftale med deres faste rideskoleunderviser og ved betaling af leje af hest. Dette vil fortrinsvis være en mulighed op til stævner, hvor rideskolerytteren kan have behov for at træne lidt ekstra.

Se prisen for leje af rideskolehest her.

Velkommen til Nordøstsjællands rideklub

Seneste nyheder

Om Nør.

Nygård Ridecenter, der er ejet af Helsingør Kommune, lægger faciliteter til den kommunale rideskole, der drives af Nordøstsjællands Rideklub (NØR). Ridecentret har tillige opstaldning for private pensionærer. Du finder os i Nygård i udkanten af Helsingør. Rideklubben NØR har haft adresse på Nygård Ridecenter siden 1. juli 1977, men selve klubben blev oprettet den 19. juni 1960.

Læs mere om vores historie