Opstaldning

På NØR har vi 38 bokse fordelt på rideskoleheste/rideskoleponyer samt private pensionærer.

Brug af ridehuset

Rideskolen benytter ridehuset på faste tidspunkter i løbet af ugen.  Der rides efter NØRs ridehusregler.

Turnus-ordning: udlukning af privatheste

Om søndagen samt på helligdage har staldvagten brug for en ekstra hånd, da de har vagten alene.

Du er selv ansvarlig for betaling af bokslejen den 1. i måneden.

Har du ikke modtaget fakturaen endnu, indbetaler du direkte til NØR’s bankkonto registreringsnummer 2255 kontonummer 1900106578.

Har du spørgsmål til fakturaen, kan du kontakte kassereren på finans@nygaard-ridecenter.dk.