Opstaldning

Brug af ridehuset

Rideskolen benytter ridehuset på faste tidspunkter i løbet af ugen.  Der rides efter NØRs ridehusregler.

Turnus-ordning: udlukning af privatheste

Om søndagen samt på helligdage har staldvagten brug for en ekstra hånd, da de har vagten alene.

Du er selv ansvarlig for at få tilmeldt betaling via Klubmodul/hjemmesiden.
Depositum udgør en måneds boksleje.
Betaling for boksleje skal tilmeldes på Klubmodul senest den 3. i den første opstaldnings måned.

Har du udfordringer med at tilmelde på Klubmodul, kontakt den daglige leder på stald@nygaard-ridecenter.dk