Ridelejr på NØR

Sommerridelejr:
Hver sommer holder vi ridelejr med overnatning på NØR. Rytterne bliver inddelt på hold efter niveau. På ridelejrene rider vi både i skoven, på stranden, vi springer og vi rider dressur. Vi slutter af med opvisning for forældrene. Ridelejren er åben for både rideskolerytter og privatrytter. Udover ridning bliver der hygget, malet og vi kommer også en tur i svømmehallen.

Efterårsridelejr:
I efterårsferien holder vi mini dagridelejr på NØR. Dagridelejren strækker sig over et par dage hvor vi både rider dressur og springning. På denne ridelejr gennemgår vi korrekt strigling og opsadling og slutter af med striglekonkurrence.