Opsigelse

Hvis du ønsker at stoppe til ridning på rideskolehold er der 1 måneds varsel på opsigelse, fra den sidste dato i måneden. Opsigelse af ridehold skal både ske skriftligt til undervisningsansvarlig på mail: undervisning@nygaard-ridecenter.dk og til finans@nygaard-ridecenter.dk.

Eksempel: du ønsker at stoppe til ridning og siger op den 30. september og rider herefter hele oktober med.

Når du har sagt rideholdet op, vil den sidste måned være betalt af depositummet, som hermed rides op. Depositummet vil altså ikke blive udbetalt.

"Udmeldelse af rideklubben skal ske på samme måde og ligeledes med 1 måneds varsel fra sidste dato i måneden".

Der refunderes ikke betalt klubkontingent.

Er du stoppet til ridning, men bliver du ved med at blive opkrævet?

Kontrollér at du har opsagt dit medlemskab skriftligt til undervisningsansvarlig og at du har afmeldt til finans@nygaard-ridecenter.dk.

En opsigelse er ikke gyldig, hvis den kun er informeret til underviseren.

Rytteren er selv ansvarlig for at meddele undervisningsansvarlig ændringer i ridehold og medlemskab samt få sig afmeldt på finans@nygaard-ridecenter.dk