Hunde på NØR

NØR er et fritidssted for folk i alle aldre – og også for vores hunde. Dog skal vi overholde nogle få sikkerhedsregler, så alle kan færdes med de elskede heste uden unødig risiko.

Pr. 1. okt 2018 skærpes reglerne omkring løse hunde på NØR. For dig med hund betyder det:
  • Hunde i snor er velkomne alle steder undtagen inde i ridehuset (bag barrieren er ok).
  • Løse hunde er ikke tilladt på hele Ridecenteret's matrikkel
  • Husk at samle din hunds efterladenskaber op.
  • Husk at løse hunde ikke er tilladt i skoven med mindre andet er skiltet