Ridehusregler på NØR

• Det er ikke tilladt at ride med grime og uden trense.
  • Det er ikke tilladt at rykke, flå og ”save” hesten i munden med biddet.
  • Det er ikke tilladt at anvende pisk eller sporer udover almindelig irettesættelse og korrektion.
  • Gør opmærksom på, når du åbner porten til ridehuset.
  • Gør opmærksom på, når du kommer ind i ridehuset.
  • Opstigning skal for så vidt muligt ske på midten af ridebanen.
  • Der rides venstre skulder mod venstre skulder.
  • Skridt på hovslaget en og en efter hinanden og for så vidt muligt på samme volte.
  • Vis hensyn – især til dem, der modtager undervisning.
  • Brug af håndholdt mobiltelefon til hest er ikke tilladt – dette gælder på hele NØR’s matrikkel.
  • Brug af høretelefoner til hest må ikke gøres sådan, at du ikke kan høre, hvad der sker omkring dig.
  • Longering er kun tilladt, hvis du ikke er til gene for de andre ryttere – spørg altid først.
  • Opsætning af spring i ridehuset må kun ske, hvis det ikke er til gene for de andre ryttere – spørg altid først. Springene SKAL fjernes direkte efter endt træning, hvis ikke det er om onsdagen, hvor der er fast springdag på NØR.
  • Løsspringning kan kun foregå efter særlig aftale og kun i samarbejde med en underviser.
  • Løse heste i ridehuset er kun tilladt efter særlig aftale og kun hvis der er en person over 16 år til stede.
  • Ryd ALTID op efter dig selv og hesten. Saml hestepærer op og dæk huller i ridebanebunden.
  • Ryd alt materiel op efter dig, når du er færdig med at træne, for eksempel spring eller ponygames udstyr.
  • Husk at tage eventuelle ridepiske, overtøj, dækkener og sadler med, når du forlader ridehuset.
  • Sidste rytter i ridehuset slukker lyset og lukker porten ved ridecenterets lukketid.

Hvis vi alle hjælper hinanden med at huske og overholde ridehusreglerne, bliver her meget rarere at være for os alle sammen :-)