Dressur for øvet
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 7 pladser

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 7 på venteliste til HOLD Dressur for øvet ( Sign ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 0 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 0 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 0 gange.

Pengene refunderes ikke.