Dressurstævne 13 maj
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

Denne tilmelding gælder for parter samt privatryttere der ønsker at starte en enkelt klasse.

Ved tilmelding sendes rytternavn, hestenavn og program på mail til Regitze på stald@nygaard-ridecenter.dk

Programmer alle på b bane:

LD 1 skridt/Trav

LC 1-3

LB 1-3

Parter har førsteret til hestene. Maks 4 starter pr hest/pony.

Stævnebanen er udendørs på den store bane og opvarmning i ridehuset. Kan ændres ved meget dårligt vejr.

Alle får tildelt en hjælpertjans ved tilmelding.

13.05.2021
13.05.2021 kl. 11.00 - 13.05.2021 kl. 15.00