1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
Den perfekte julegave!
Tre dages part på din yndlingshest/pony.
Er der flere parter på samme pony får man et tidsinterval man kan ride i fx mellem 10 og 14.
Man muger boksen alle tre dage. Er hesten/ponyen på fold henter man den selv ind. Efter kl 12 skal hesten/ponyen ikke på fold igen.
Tilmelding med hesteønske er til Regitze på stald@nygaard-ridecenter.dk
Springning og turridning er kun tilladt efter aftale med Regitze.
Der skal være en voksen over 18 år til stede ved ridning.
24.12.2019
25.12.2019 kl. 10.00 - 27.12.2019 kl. 20.00
NØR
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'