Mini-efterårsridelejr
Igen i år afholder NØR mini ridelejr med overnatning i efterårsferien.
På ridelejren vil der indgår 1 x dressurundervisning og 1 x springundervisning fordelt ud på to dage.
Man rider på hold med 5 deltagere på hvert hold fordelt efter niveau med max 20 deltagere i alt.
Ridelejren er for ryttere på alle niveauer.

Der vil blive serveret frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad og frokost søndag.
Lørdag aften kommer der til at være en aktivitet:)

Hesteønsker samt rytternavn sendes til Regitze på stald@nygaard-ridecenter.dk
11.10.2019
12.10.2019 kl. 10.00 - 13.10.2019 kl. 17.00