Feriepart i efterårsferien
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

To dages part på den samme hest/pony. Man muger hestens boks alle dage og henter den selv ind/ud fra fold. Max 1 times ridning ink. skridt varm og af. Der skal være en voksen over 18 år til stede.

Skovtur aftales med Regitze på forhånd og springning er kun tilladt ved privatundervisning.

Man må komme i tidsrummet 10-17 begge dage.

Tilmelding med rytternavn samt hesteønske på mail til Regitze på stald@nygaard-ridecenter.dk

21.10.2022
21.10.2022 kl. 10.00 - 22.10.2022 kl. 17.00