Ridelejr i efterårsferie 9-12 år
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

Mini ridelejr i efterårsferien for elever på let øvet niveau fra 9 til 12 år.

Vi starter tirsdag kl. 14 med opstart og teori og derefter ridning. Afslutning er onsdag kl. 14

Ridelejren indeholder:

2 x ridning (skovtur + springning efter vind og vejr)

Aftensmad + hygge tirsdag samt morgenmad og frokost onsdag

Teori

Underviseren er Regitze begge dage.

Ridelejren bliver afholdt ved mindst 5 deltagere og tilmeldingsgebyret er bindende med mindre NØR ser sig nødsaget til at aflyse.

De to ridelejre kan evt slås sammen ved få tilmeldinger.

Tilmelding med rytternavn samt hesteønske på mail til Regitze på stald@nygaard-ridecenter.dk

18.10.2022
18.10.2022 kl. 14.00 - 19.10.2022 kl. 14.00