1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
Den perfekte måde at startet det nye år på!
Tre dages part på din yndlingshest/pony.

Er der flere parter på samme pony/hest får man et tidsinterval man kan ride i fx mellem 10 og 14.
Man muger boksen alle tre dage. Er hesten/ponyen på fold henter man den selv ind. Efter kl 12 skal hesten/ponyen ikke på fold igen.
Tilmelding med hesteønske er til Regitze på stald@nygaard-ridecenter.dk
Springning og turridning er kun tilladt efter aftale med Regitze.
Der skal være en voksen over 18 år til stede ved ridning
01.01.2020
02.01.2020 kl. 10.00 - 04.01.2020 kl. 20.00
NØR